Drømmen

Hei, jeg er ei jente (nei, i en alder av snart 34, bør man vel begynne å kalle seg dame) som drømmer om barn. Det er kanskje ikke så spesielt i seg selv. Det spesielle er kanskje at jeg er singel og jeg har ikke lyst til å vente lenger. De siste årene har jeg tenkt mer og mer på muligheten til å reise til Danmark for å få hjelp til assistert befruktning. Nå har jeg bestemt meg for å gjennomføre prosjektet mitt.

Jeg satt igang prosessen rett før jul 2010. Da hadde jeg allerede lest en del og visste hva jeg måtte gjøre før jeg kunne ta kontakt med Storkklinik i København. Nå har jeg tatt diverse prøver og jeg har hatt en telefonsamtale med en hyggelig dame på klinikken. Alt er i orden, så jeg kan reise til København når som helst. Jeg regner med at neste eggløsning kommer i begynnelsen av mars og at jeg reiser da.

Denne bloggen har jeg opprettet fordi jeg trur at det jeg nå skal gjennom kan være interessant for flere å følge med på. Kanskje du vurderer å gå gjennom det samme og ønsker noen å spørre og diskutere med. Kanskje du bare er nysgjerring eller kanskje du rett og slett er motstander av at single heterofile eller lesbiske kvinner kan få muligheten til å gjennomføre assistert befrukning.

Jeg velger å være anonym da det forhåpentligvis blir et barn en gang som jeg ønsker å beskytte litt. Jeg håper på forståelse for dette.

Hilsen ØnskeMamma

5 kommentarer

Josefine

12.02.2011 kl.08:48

LYKKE TIL :-) håper alt går vel! jeg synes det er flott at du blogger om det :-)

Ønskemor

12.02.2011 kl.09:15

Josefine: Takk for det. Jeg er veldig spent på om jeg får tid til å blogge i tillegg til alt annet jeg har å gjøre. Det er viktig å ikke stresse også :-)

Solskya

13.02.2011 kl.22:12

Heisann!

Er det ikke fint å være "igang"? :-) Jeg er i samme sko - og etter mange års vurdering hoppet jeg også i det før jul ifjor og satte igang undersøkelser, prøver, testing..det har vært noen heftige måneder - men det er verdt det!! Nå er det bare å håpe at vi lykkes - snart! Jeg er litt før deg i løypa, har allerede vært i danmark denne mnd for første forsøk..nå er det ventetid :-)

Ønsker deg masse lykke til, kommer til å følge bloggen!

Solskya

Ønskemor

14.02.2011 kl.04:26

Solskya: Så spennende, egentlig så ligger vi likt da. For jeg skulle denne måneden, men fikk influensa ved syklusstart og hadde en del høy feber. Det kan visstnok hemme utviklingen av foliklen, så jeg bestemte meg for å ikke ta den sjansen og utsatte det en måned.

Har du tatt røntgenkontrastundersøkelse for å sjekke passasjen i eggledere? Jeg har fått henvisning til det, men jeg venter på innkallelse. Jeg håper virklig jeg slipper, så krysser fingrene for at jeg blir gravid før jeg får den innkallelsen. Jeg skjønte først da jeg var til forundersøkelse på sykehuset at det var et kirurgisk inngrep og at de må "stikke hull" i meg. Hele greia hørtes igrunnen nokså voldsom ut med sykemelding noen dager og slikt.

Ønskemor

14.02.2011 kl.04:30

Solskya: Foresten, jeg glemte helt å si at det er hyggelig at du vil følge med på bloggen. Det var jo derfor jeg startet med dette, for å komme i kontakt med flere i samme sko.

Ønsker deg også masse lykke til!!! Håper jeg får høre om hvordan det går med deg også. Skriver du blogg?

Skriv en ny kommentar

hits